Nieuws

Samenwerking RWG en stichting Cultevo

Nieuws >> Algemeen

Tijdens het bruisende BuytenLust Festival op de Hofweide in Oostvoorne hebben Rotterdam World Gateway (RWG) en stichting Culturele evenementen Oostvoorne (Cultevo)) op 17 juni 2017 een meerjarig samenwerkingscontract afgesloten.

RWG zal voor een periode van vijf jaar de evenementen van Cultevo ondersteunen.

In de stralende zon op een gezellig en drukbezocht Buytenlust Festival is de samenwerking getekend door Niels Dekker, Public Affairs & Communications Manager van RWG, en Arie Groeneveld, voorzitter van Cultevo.

 

De stichting Cultevo is zeer blij met deze samenwerking. "RWG als belangrijke partner voor een langere periode is goed voor de evenementen in ons dorp. We zijn trots op onze evenementen en trots dat een topbedrijf als RWG onze evenementen wil ondersteunen!", aldus Arie Groeneveld

 

RWG is de meest geavanceerde en innovatieve containerterminal op de Tweede Maasvlakte in de Rotterdamse haven. RWG is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen de omgeving en samenleving en steunt dan ook nadrukkelijk lokale initiatieven en activiteiten, zoals stichting Cultevo.

Stichting Cultevo organiseert een groot aantal evenementen voor jong en oud in Oostvoorne, waaronder het Buytenlust Festival, Burchtfeesten en de lampionoptocht. 

 

 

Persbericht van Stichting Culturele evenementen Oostvoorne in samenwerking met Rotterdam World Gateway
 
 
 
Terug

jacoba4 voor website.jpg
De evenementen van Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne worden mogelijk gemaakt door: