Op 15 juni a.s. wordt voor de 4de keer het BuytenLust Festival gehouden in Oostvoorne. Dit geweldige feest voor jong en oud, voor iedereen, wordt gevierd met live muziek, vol op hapjes en drankjes vanuit meer dan 10 foodtrucks, een kleding markt en activiteiten voor de kids. Het 1 daagse festival verwelkomt jaarlijks zo’n 3000 bezoekers.

BuytenLust Festival-Mobiel

Een vast onderdeel van het festival is het BuytenLust Festival-Mobiel.

Waar we de vorige jaren o.a. oldtimer- ritten hebben georganiseerd en opstellingen hadden van elektrische auto’s , klassieke racefietsen en E-bikes willen we dit jaar weer een sprankelend onderdeel neerzetten van het BuytenLust Festival.

Wij hebben ons als doel gesteld om voor de 4de editie weer nieuwe activiteiten te organiseren zoals:

–           Het  opstellen van 25 mooie klassieke auto’s op het festivalterrein die onderling 4 á 5 behendigheidsproeven uitvoeren gedurende de dag.

–           Naast de behendigheidsproeven zal er een defilé gehouden worden door Oostvoorne waarbij de mooiste, meest bijzondere combinatie van berijder en auto beloond wordt met een prijs.

–           Voor een ieder die zich Max Verstappen, Lewis Hamilton of Sebastiaan Vettel wil voelen stellen we 2 race-simulatoren op waarmee tegen en met elkaar geracet kan worden. Waan je in een echte formule 1 auto met kuipstoel, racestuur en op een beeldscherm een bestaande formule 1 circuit.

–           Welke man (of vrouw) kent uit zijn jeugd niet de mini-racebanen. Wij gaan zo’n baan opstellen met een lengte van circa 10 meter. Ook hier weer het wedstrijd element en   veel (nostalgisch) plezier.

Voor meer informatie over het evenement, klik dan hier!