Terwijl u dit nieuwsbericht aan het lezen bent, is er een grote groep vrijwilligers bezig met het organiseren van Buytenlust Festival 2018. Al ruim een halfjaar wordt er gewerkt aan de voorbereidingen. We hebben hard gewerkt om het dit jaar weer leuker en gezelliger te maken!

De indeling van de Hofwei is aangepast zodat de Foodtrucks vermengd staan met de marktkraampjes. Bij de keuze van de marktkraampjes is er gelet op de diversiteit in aanbod. We willen dat het Buytenlust Festival voor iedereen een gezellige dag wordt, voor zowel jong als oud. Daarom zullen er gedurende de dag verschillende activiteiten zijn. Aan de kinderen is in het speciaal gedacht, er is een knutselbus waar kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Hierdoor kunnen de ouders lekker genieten van een hapje en een drankje bij de foodtrucks, terwijl hun kinderen zich vermaken. Voor de autoliefhebbers zullen er speciale oldtimers tentoongesteld worden.

De Burcht is toch wel het pronkstuk van Oostvoorne en zal dan ook deel uitmaken van het Buytenlust Festival. Jacoba van Beieren zal samen met haar gevolg op de markt te vinden zijn. De burcht is het Buyten verblijf van Jacoba van Beieren. Je komt meer over haar en de Burcht te weten tijdens de twee rondleidingen die worden georganiseerd op 16 juni.

Naast het feestfestijn op de Hofwei is er ook genoeg te beleven in de Stationsweg. Diverse ondernemers hebben al kenbaar gemaakt dat ze leuke acties hebben tijdens het Buytenlust Festival. Zowel buiten de deur als binnen in de winkel zullen er leuke verrassingen op u wachten. Neem dus gerust een kijkje bij Bruna, Lottes Boetiek, Cafetaria Oostvoorne, Studio Glamour en Dick Hagestein. 

Bent u nieuwsgierig hoe zaterdag 16 juni eruit gaat zien? De dagindeling is al bekend, bekijk hem hier.