Aanstaande vrijdag gaat het beginnen, de opbouw van pietencircus 2018 in de Meander! Vele spellen zullen er klaargezet worden, met als spectaculair onderdeel het grote springkussen! Verder een podium waar iedereen de Sint een handje kan schudden en natuurlijk kan lachen naar de foto!

Op zaterdagochtend om 10:30 komt Sinterklaas samen met zijn 40 pieten aan op het Dorpsplein in Oostvoorne. Maar komt hij met een paard? Een vrachtwagen? of misschien wel op de step? Er is weer een leuke verhaallijn opgezet waarin de kinderen worden meegenomen. Wanneer Sinterklaas naar iedereen heeft gezwaaid en pieten weer genoeg kattenkwaad hebben uitgehaald, wordt het tijd om naar de Meander te gaan! In een lange optocht samen met de Volharding gaan we naar de sportzaal.

In de Meander kunnen de kids samen met de Pieten even helemaal ontladen. De kinderen worden getraind tot echte pieten! Met de kinderen zal deze ochtend drie keer een pietendans worden ingestudeerd.  Tegen het einde zullen we deze dans uitvoeren voor de Sint. Buiten staat Amerigo om een rondje te hobbelen en er staat een echte verrassing om te beklimmen! Kom jij ook!?