De Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne is al een aantal weken bezig met de voorbereidingen voor de Burchtfeesten, die op zaterdag 25 augustus zullen plaats vinden. Ons doel is om er weer net zo’n succes van te maken als met het Buytenlust Festival. De Burchtfeesten staan in het teken van een gezellige markt vol met kraampjes, de juiste muziek en lekker eten! Maar wat kunt u op de aanstaande Burchfeesten qua muziek verwachten? Wij vertellen het u graag!

  • We beginnen met Lady’s on stage, kort genaamd, LOS. Een super enthousiast gezelschap van 20 dames die met heel veel plezier populaire nummers zingen. Goed gekleed en goedlachs krijgen zij iedereen aan het meezingen.
  • Lulu Swing, een akoestisch trio dat jazz, gypsy gitaarmuziek en moderne hits combineren tot een swingend geheel.
  • De feestband voor deze avond is Three o Four. Terug van weggeweest. Zonder hen is het geen feest! Samen met hun DJ is het non-stop-party!
  • Voor de Man speelt de Volharding, de Oostvoorne Harmony met leerorkest
  • In de kerk zingt In Between, een gemengd popkoor uit Spijkenisse die vlotte en populaire muziek zingt.
  • Lopend over straat is de Hellevoetsluise brenkapel, de Helletrotters. Veel gezelligheid op straat!
  • Sax’a’Holic, 5 dames spelend op een saxofoon.
  • Petrol produceert een eigen geluid dat het beste kan worden omschreven als experimentele pop. Popmuziek die wordt gecombineerd met funk, jazz en rock. Allemaal eigen riedeltjes en soms een cover ertussendoor. We zit vol energie en proppen dat in zoveel mogelijk in onze muziek. Want dat is fijn.

Naast de muziek zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te beleven. Er is namelijk ook aan de kinderen gedacht. Circus Rotjeknor verzorgd de hele dag workshops voor en met kinderen die ze gaan uitvoeren. Daarnaast is er een poppentheater en kunnen kinderen hun eigen tegeltjes beschilderen.

Op de Hofwei is er ringsteken waar zelf meegereden kan worden om ring te steken. Mocht u de Burcht willen bezoeken dan is dit geen enkel probleem, tussendoor is er de gelegenheid voor een rondleiding. U zult tevens Capriccio aantreffen die de Burcht voorziet van vrolijke noot. Geïnteresseerd in een stukje geschiedenis van het dorp? U kunt op de Burchtfeesten de oude brandweerauto bewonderen.

Nieuwsgierig wat er allemaal nog meer gaat gebeuren? Wij houden u op de hoogte op onze website en via Facebook!