Zoals u misschien ondertussen wel weet is zaterdag 16 juni het Buytenlust Festival weer te vinden op de Hofwei in Oostvoorne. Het Buytenlust Festival staat bekend om de gezellige marktkraampjes, kinderactiviteiten en oldtimers maar natuurlijk ook om haar Foodtrucks! Dit jaar hebben wij weer flink ons best gedaan om verschillende lekkere foodtrucks te regelen. De volgende foodtrucks kunt u verwachten:

Good @ Food

Wilt u zich even in Thailand bevinden? Dan moet u zeker het Thaise eten van de Good @ Food truck even proeven!

Haringkar

Bij deze foodtruck zijn wij afhankelijk van de verse vis, mocht hij er dus staan, dan betekent het dat er nieuwe haring is!

Poffertjes en Suikerspinnen

Voor de zoetekauwen onder ons, is er een poffertjes en suikerspinnen kraam te vinden, ouderwets genieten!

Hemelse Foodtruck

Voor de echte vleesliefhebbers haalt Hemels haar foodtruck te voorschijn met Green Eggs waarop saté en hamburgers worden bereidt.

Berlin’s Tasty

Zoals beloofd, voor ieder wat wils! Zin in Friet en Pulled Pork? Breng dan een bezoeken aan Berlin’s Tasty.

Joors Sappen

Toe aan een fruitig sapje? Dan moet u zeker langs Joors Sappen gaan. Deze staat bekend om zijn lekkere combinaties van vruchten.

Motel Oostvoorne

Is een fruitige sapje misschien net iets te veel van het goede? Dan kunt u langs de foodtruck voor Motel Oostvoorne gaan. Deze biedt verschillende soorten bier en fris.

Wijnhuis Voorne

Wijnhuis Voorne is op dit moment nog druk bezig met het opbouwen van een foodtruck. Zaterdag 16 juni zal hij op het Buytenlust te vinden zijn met Wijn en Bubbels!

Groos streetfood

Rockanjenaren Christa en Gerard zullen op het Buytenlust Festival de geur van heerlijke pizza’s verspreiden.

Leuk & Zo snoepcaravan

Bent u toe aan iets zoets? Dan moet u deze kleurrijke caravan zeker weten een bezoekje brengen!

Ketelbinkie Koffie

Last but not least! Bent u toe aan een lekker bakkie pleur? Dan is de Rotterdamse koffie van Ketelbinkie zeker de moeite waard om te proeven.

Aanbod genoeg om ’s middags en ’s avonds een lekker hapje te eten op het Buytenlust Festival! Volgt u Culturele evenementen Oostvoorne al op Facebook? Daar houden wij u dagelijks op de hoogte van de evenementen in Oostvoorne!