Nog een paar daagjes en dan is het weer zo ver! De kerstfair vindt dit jaar plaats op 15 december van 11:00-18:00 op het dorpsplein. Culturele evenementen Oostvoorne heeft ook dit jaar weer haar best gedaan om er een gezellig evenement van te maken. Om jullie al een beetje van de sfeer te laten proeven, zetten we vandaag 3 marktkraampjes van de kerstfair in de spotlight.

Home by Jackie

Home by Jackie is begonnen als een hobby maar is in de afgelopen jaren een beetje uit de hand gelopen. Het is en blijft een hobby/passie van Jackie om oude meubels weer met de tijd mee te laten gaan. Door de meubels in een nieuw jasje te steken, laat ze oude schoonheid weer opnieuw leven. Jackie werkt voornamelijk in opdracht van klanten die hun oude meubels willen laten opknappen. Naast het opknappen van meubels kunt u bij haar ook terecht voor verf van Painting the Past, zodat u zelf creatief aan de slag kunt. Home by Jackie zal op de kerstmarkt te vinden zijn met landelijke woondecoratie, kussens, lampen en heerlijke geurkaarsen van het merk Woodwick. Dit gezellige kraampje verdient natuurlijk een bezoekje! Neem nu alvast een kijkje op homebyjackie.nl.

Edart

Ed van der Hoek is geboren en getogen in Oostvoorne en is beeldend kunstenaar. Al verschillende keren heeft hij een kraampje gehad op onze kerstfair en ook dit jaar is hij er weer bij! Ed heeft in de loop der tijd een ruime collectie in het thema kerst opgebouwd, die zowel landelijk als internationaal te verkrijgen is. Een leuk weetje: de afgelopen zomer heeft Ed Oostvoorne en omstreken als thema gebruikt voor zijn schilderijen en kaarten. Hierdoor zijn er op het kraampje van Ed altijd leuke cadeautjes te vinden voor onder de kerstboom! Nu al nieuwsgierig geworden naar het werk van Ed van der Hoek? Neem dan een kijkje op edart.nl.

Twipp

Twipp is een echt Oostvoorns tassenmerk dat staat voor ‘Vrouwelijke tassen met een stoer randje’. Alle lederen tassen, riemen en accessoires worden door Irene zelf ontworpen en gemaakt. Het is hierdoor mogelijk om uw eigen tas samen te stellen. Kies uw eigen leer, garen, model, aantal vakken, noem het maar op! U kunt al uw wensen doorgeven en Irene zal een tas ontwerpen à la Twipp. Irene heeft zich de afgelopen weken weer aardig uitgeleefd achter haar naaimachine dus u kunt haar kraampje vol verwachten met allerlei nieuwe producten. Denk hierbij aan: dokterstassen, schoudertassen, toilettasjes, onderzetters (met vachtjes) en de bekende riemen. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op twipp.nl, de marktprijzen staan al online!

Evenementen 2019