Dit is een ander berichtje dan normaal, we willen graag uw aandacht vragen voor het volgende. Zoals u waarschijnlijk wel weet/heeft gemerkt is de kerk van Oostvoorne de laatste weken gerenoveerd. Helaas is tijdens de renovatie van de dorpskerk de haan van de kerk meegenomen. Het aanschaffen van een nieuwe haan is een grote investering.

Tijdens de kerstmarkt staat altijd Kringloop het Vervolg met een kraam voor het goede doel. Dit jaar was het doel een nieuwe haan voor de dorpskerk. Tijdens de kerstmarkt is de kraam van het Vervolg bijna helemaal leeg verkocht. Hierdoor is het aanschaffen van een nieuwe haan dichterbij gekomen! Dit is natuurlijk erg positief nieuws!

Wilt u ook graag nog een kleine bijdrage leveren aan de aanschaf van een nieuwe haan? Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn. Hierdoor wordt de kerk weer in ere hersteld.

Of mocht je toevallig denken:”Wat een glimmende ding staat daar, zou dat de haan kunnen zijn?” Dan zou het natuurlijk fijn zijn als je de kerstgedachte laat spreken en deze haan terugbrengt bij de de kerk.