FAQ items aan het laden...

Lampionoptocht

Op zaterdag 7 september 2019 trekt voor de 99e keer de grootste en mooiste Lampionoptocht van de regio door de straten van Oostvoorne. Het thema is dit jaar:

Ter land, ter zee en in de lucht

De optocht is elk jaar weer een lust voor het oog van het in grote getalen aanwezige publiek langs de route. De deelnemers aan de optocht laten hun mooiste creaties zien, die aansluiten bij het thema. Daarnaast wordt de optocht muziek omlijst door diverse muziekkorpsen. Voor de mooiste, creatiefste, best verlichte en/of origineelste deelnemers zijn er, in diverse categorieën, prijzen te winnen. Uiteraard zijn de bouwsels voorzien van lampionnen.

De deelname is gratis. Opstellen vanaf 19.00 uur op het Dorpsplein. De optocht gaat rond 20.15 uur van start. De route van de optocht is als volgt: Burg. Letteweg, Stationsweg, Vd Meerweg, Rialaan, Patrijzenlaan, Fazantenlaan, IJsvogellaan, Meeuwenlaan, Zandweg (korte pauze), Van Itersonlaan, Donselaer, Stationsweg, Burg. Letteweg, Dorpsplein, Hoflaan, Hofwei.

Direct na de optocht is er op de Hofwei een kort optreden van muziekkorpsen en vindt de uitreiking van de prijzen plaats.

Doe dit jaar ook mee!

Inschrijven

  Je adres (verplicht)

  Fiets/skelterHandgetrokken karretjeGrote wagensIndividueel lopendGroepen lopendReclameTuinen

  Uitleg categorieën

  Fiets/Skelter

  Trappend voortbewogen aandrijving, eventueel gekoppeld met een karretje. (Ongeacht het aantal personen als de fiets/skelter maar essentieel is voor het het uitgebeelde onderwerp).

  Handgetrokken karretje

  Karretje met de hand getrokken . (Ongeacht het aantal personen als het karretje maar essentieel is voor het uitgebeelde onderwerp).

  Grote wagens

  Alle wagens/karren die mechanisch worden voortbewogen en/of niet vallen onder hierboven genoemde categorieën

  Individueel  lopend

  Max. 1 persoon

  Groepen lopend

  Bij 2 of meer personen .

  Reclame

   Commerciële reclame

  Tuinen

  Zichtbaar vanaf de looproute