Loading...

Lampionoptocht

Op zaterdag 1 september 2018 trekt voor de 98e keer de grootste en mooiste Lampionoptocht van de regio door de straten van Oostvoorne. Het thema is dit jaar:

Hollands Glorie

De optocht is elk jaar weer een lust voor het oog van het in grote getalen aanwezige publiek langs de route. De deelnemers aan de optocht laten hun mooiste creaties zien, die aansluiten bij het thema. Daarnaast wordt de optocht muziek omlijst door diverse muziekkorpsen. Voor de mooiste, creatiefste, best verlichte en/of origineelste deelnemers zijn er, in diverse categorieën, prijzen te winnen. Uiteraard zijn de bouwsels voorzien van lampionnen.

Inschrijven

Je adres (verplicht)

Individueel lopendGroepen lopendHandkarrenFietsen / skeltersGrote wagensTuinen

De deelname is gratis. Opstellen vanaf 19.00 uur op het Dorpsplein. De optocht gaat rond 20.15 uur van start. De route van de optocht is als volgt: Burg. Letteweg, Stationsweg, Vd Meerweg, Rialaan, Patrijzenlaan, Fazantenlaan, IJsvogellaan, Meeuwenlaan, Zandweg (korte pauze), Van Itersonlaan, Donselaer, Stationsweg, Burg. Letteweg, Dorpsplein, Hoflaan, Hofwei.

Direct na de optocht is er op de Hofwei een kort optreden van muziekkorpsen en vindt de uitreiking van de prijzen plaats.

Doe dit jaar ook mee!