Zonder sponsoren geen evenementen

Onze hoofdsponsor

Luchtfoto van het BP complex in de EuropoortCultevo en bp

De raffinaderij van bp ligt aan de rand van de Europoort met bewoners van Oostvoorne, Rockanje, Brielle en Hoek van Holland op slechts een steenworp afstand. We begrijpen het belang van een gezonde balans tussen industriële activiteiten én een hoogwaardig woon- en leefklimaat. Daarom proberen we zo goed mogelijk te communiceren met mensen uit de omgeving en ondersteunen wij een aantal activiteiten en initiatieven uit diezelfde omgeving. Het is voor ons een mooie gelegenheid om verenigingen, lokale activiteiten en projecten nét even dat extra steuntje in de rug te kunnen geven.

Wil je ons als inwoner ook steunen?

Word dan Vriend van Oostvoorne!

De Stichting Vrienden van Oostvoorne is opgericht om alle evenementen die door Cultevo georganiseerd worden financieel te ondersteunen. Met elkaar, als inwoners van Oostvoorne, houden we ons dorp bruisend.

Je bent al Vriend voor €15 per jaar, meer mag natuurlijk altijd.

Ook de onderstaande sponsoren maken de evenementen van Cultevo mede mogelijk.

De Burchtfeesten zijn, naast bovengenoemde sponsoren,  mede mogelijk gemaakt door Plus Oostvoorne, Zoete Oostvoorne, Groentewinkel Sjoukjes, Loonbedrijf M. Stolk, Murphy’s Station, Eetcafe Centraal en de Protestantse Gemeente Oostvoorne.