Maak kennis met Mirjam, Marjan, Patrick, Tom, Elma, Jaco en Carolien.

Cultevo bestaat uit vrijwilligers – enthousiaste dorpsgenoten

Onze organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. Zowel het bestuur, de communicatie- en PR-afdeling, de diverse werkgroepen en de op- en afbouwploegen. Stuk voor stuk zijn het enthousiaste dorpsgenoten die hun steentje bij willen dragen aan de organisatie van diverse culturele en recreatieve Cultevo evenementen.

Wil jij ook vrijwilliger worden?

Iedere vrijwilliger draagt bij op zijn of haar manier. Dat kan variƫren van de opbouw van evenementen tot het regelen van de financiƫn, de activiteiten voor kinderen, het regelen van de marktkramen, etc. Het belangrijkste is dat je als vrijwilliger iets doet waar je blij van wordt. Daarnaast is het ook heel leerzaam, gezellig en bovendien ontmoet je nieuwe mensen. Ook is het natuurlijk gewoon leuk om te helpen en je krijgt er ook nog eens veel waardering voor terug. Wil jij ook je steentje bijdragen op jouw manier? Dat kan! Laat het ons weten door het formulier in te vullen (zie button hiernaast). Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of kom langs in onze stand op de diverse events.

Ontmoet onze enthousiaste vrijwilligers

Wil je weten wie er zoal vrijwilliger zijn en wat hen motiveert? Kijk dan hieronder: dit zijn enkelen van onze vrijwilligers die elk jaar enthousiast meewerken en onze evenementen tot een succes maken!

Help mee Oostvoorne bruisend te houden!