Brandweerwedstrijden2018-12-06T16:38:17+00:00

Word Brandweerman voor één avond!

Woensdagavond 28 augustus is het weer zo ver: de jaarlijkse jeugdbrandweerwedstrijden op de Hofwei! Ditmaal, op veler verzoek niet op de eerste woensdagavond na de vakantie, maar de laatste woensdagavond van de vakantie!

Zoals elk jaar strijden we in twee leeftijdsgroepen (6 t/m 8 en 9 t/m 12) in koppels om de 1e, 2een 3eprijzen. In echte brandweerlaarzen en met echte brandweerhelm op leg je samen een parcours af waarbij je met water en brandweerslangen moet werken. Wie vervolgens het snelst weer bij het beginpunt is, winnen de bekers. Maar ook als je net niet de snelste bent ga je toch met een prijsje naar huis; dankzij Cafetaria Oostvoorne en de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne krijgt iedere deelnemer een tegoedbon voor een ijsje of frietje en een echte medaille.
Leuk detail is dat we dit jaar nieuwe onderdelen op het parcour hebben….
Voor de wachtende kinderen is er dit jaar een springkussen en is het mogelijk om op de foto te gaan met onze Oldtimer (tegen een kleine sponsoring).

Inschrijven is € 1,50 per persoon en kan vanaf woensdag 15 augustus bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg 14 te Oostvoorne.

Vanaf woensdag 28 augustus 16:00 is inschrijven is niet meer mogelijk en we hebben een maximum aantal plekken, dus schrijf je snel in!

Hoe kun je meedoen?

Inschrijven kan je een week van tevoren bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg. Kosten zijn € 1,50 per deelnemer en moet afgerekend worden bij het inschrijven. Voor inlichtingen: Vrijwillige Brandweervereniging Oostvoorne, Secretaris Martijn Plantinga 06-14578870 of brandweervereniging.oostvoorne@gmail.com

Het programma

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Een impressie

Nog even wachten....
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec