Brandweerwedstrijden

/Brandweerwedstrijden
Brandweerwedstrijden2018-04-17T13:17:00+00:00

Word Brandweerman voor één avond!

Traditioneel organiseert de Vrijwillige Brandweervereniging Oostvoorne in samenwerking met de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne de Jeugdbrandweerwedstrijden op de Hofwei. Inmiddels een traditie van tientallen jaren oud.

Samen met je vriendinnetje of vriendje leg je een parcours af in stoere brandweerlaarzen en uiteraard met brandweerhelm op. Dat de laarzen vaak een beetje groot zij en je ook nog door een zwembad moet is allemaal een bijkomstigheid, het belangrijkste is dat de verschillende ‘doelen’ snel en zo goed mogelijk bestreden worden.

In twee leeftijdscategorieën (6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar) strijden de koppels om de eerste drie plaatsen. Deze koppels krijgen als bewijs van hun optreden namelijk een echte beker, gesponsord door de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne, mee naar huis. En wie wil die niet showen aan de familie en op school!

Heb je niet gewonnen? Helaas, maar dan toch krijg je een aardigheidje: elke deelnemer krijgt een bonnetje mee om te besteden bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg! Zo wint uiteindelijk elke deelnemer!!

Dit jaar is er voor het eerst ook een springkussen aanwezig voor de kinderen die nog even moeten wachten totdat het hun beurt is om het parcours af te leggen.

Hoe kun je meedoen?

Inschrijven kan je een week van tevoren bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg. Kosten zijn € 1,50 per deelnemer en moet afgerekend worden bij het inschrijven. Voor inlichtingen: Vrijwillige Brandweervereniging Oostvoorne, Secretaris Martijn Plantinga 06-14578870 of brandweervereniging.oostvoorne@gmail.com

Het programma

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Een impressie