Word Brandweerman voor één avond!

Vanwege de Coronacrisis gaat dit evenement helaas niet door. In 2021 hopen we dat je er weer bij bent!

Woensdagavond 26 augustus 2020, de laatste woensdagavond van de zomervakantie, worden traditiegetrouw de jaarlijkse Jeugdbrandweerwedstrijden georganiseerd.

Samen met een vriendje, vriendinnetje, zusje of broertje ren je een parcours met verschillende doeltjes af. Vooraf krijg je een echte brandhelm op en brandweerlaarzen aan. Bij elk doeltje zijn er één of meerdere brandweervrouwen of -mannen die jullie helpen.

Woensdagavond 26 augustus is het weer zo ver: de jaarlijkse jeugdbrandweerwedstrijden op de Hofwei! Ditmaal, op veler verzoek niet op de eerste woensdagavond na de vakantie, maar de laatste woensdagavond van de vakantie!

Zoals elk jaar strijden we in twee leeftijdsgroepen (6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar) in koppels om de 1e, 2een 3eprijzen. In echte brandweerlaarzen en met echte brandweerhelm op leg je samen een parcours af waarbij je met water en brandweerslangen moet werken. Wie vervolgens het snelst weer bij het beginpunt is, winnen de bekers. Maar ook als je net niet de snelste bent ga je toch met een prijsje naar huis; dankzij Cafetaria Oostvoorne en de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne krijgt iedere deelnemer een tegoedbon voor een ijsje of frietje en een echte medaille.

Hoe kun je meedoen?

Hoe kun je meedoen?
Inschrijven is € 1,50 per persoon en kan vanaf woensdag 12 augustus bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg 14 te Oostvoorne. Vanaf woensdag 26 augustus 16:00 uur is inschrijven is niet meer mogelijk en we hebben een maximum aantal plekken, dus schrijf je snel in!

brandweervereniging.oostvoorne@gmail.com

Het programma

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Een impressie