Word Brandweerman voor één avond!

De Brandweerwedstrijden gaan in 2021 niet door. In 2022 hopen wij weer de brandweerwedstrijden te organiseren.

De laatste woensdagavond van de zomervakantie, worden traditiegetrouw de jaarlijkse Jeugdbrandweerwedstrijden georganiseerd.

Samen met een vriendje, vriendinnetje, zusje of broertje ren je een parcours met verschillende doeltjes af. Vooraf krijg je een echte brandhelm op en brandweerlaarzen aan. Bij elk doeltje zijn er één of meerdere brandweervrouwen of -mannen die jullie helpen.

Zoals elk jaar strijden we in twee leeftijdsgroepen (6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar) in koppels om de 1e, 2een 3eprijzen. In echte brandweerlaarzen en met echte brandweerhelm op leg je samen een parcours af waarbij je met water en brandweerslangen moet werken. Wie vervolgens het snelst weer bij het beginpunt is, winnen de bekers. Maar ook als je net niet de snelste bent ga je toch met een prijsje naar huis; dankzij Cafetaria Oostvoorne en de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne krijgt iedere deelnemer een tegoedbon voor een ijsje of frietje en een echte medaille.

Hoe kun je meedoen?

Hoe kun je meedoen?
Inschrijven is € 1,50 per persoon en kan vanaf  augustus bij Cafetaria Oostvoorne aan de Stationsweg 14 te Oostvoorne. Vanaf woensdag 25 augustus 16:00 uur is inschrijven is niet meer mogelijk en we hebben een maximum aantal plekken, dus schrijf je snel in!

brandweervereniging.oostvoorne@gmail.com

Het programma

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Een impressie