Sinterklaasintocht – 25 november 2023

Het was een prachtige dag zaterdag 25 november in Oostvoorne: de Sint kwam aan in een zonovergoten Oostvoorne! Het publiek zat lang in spanning, want de Sint was naar Engeland gevaren in plaats van naar Oostvoorne. Na lang wachten kwam de Sint met zijn Pieten in een Engelse taxi hélemaal vanuit Engeland aan. Er werd luidkeels meegezongen met de liedjes die muzikanten van De Volharding speelden. De Sint werd welkom geheten door de burgemeester van gemeente Voorne aan Zee, Peter Rehwinkel. Hierna gingen de Sint en zijn gevolg met een hele stoet kinderen en ouders naar De Meander, waar het Pietencircus begon.

Ouders namen plaats op het ouderterras en de kinderen mochten meedoen aan een middag vol met spelletjes, stormbanen en dansjes met de Pieten. De dag kon niet meer stuk! Om de dag goed af te sluiten heeft de Sint nog een bezoek gedaan aan de winkels in Oostvoorne, waarna hij zijn weg terug naar het pakjeshuis heeft vervolgd.

Sint en zijn Pieten kijken ernaar uit om de schoentjes van alle kinderen in Oostvoorne te vullen en zij zien iedereen heel graag volgend jaar weer terug!

Cultevo, de organisator van het evenement, bedankt al haar vrijwilligers die mee hebben geholpen dit feest tot een succes te maken. En natuurlijk taxiautohuren.nl voor het kosteloos ter beschikking stellen van de prachtige Engels taxi voor de Sint.