Kids Survival

Op vrijdag 2 juli 2021 vindt er weer een nieuwe editie van de Kids Survival plaats op de Hofwei.

Van 18.00 uur tot 21.00 uur kunnen alle kinderen van de basisschool zich uitleven op de Hofwei. Er zullen verschillende activiteiten plaats vinden, zoals een tokkelbaan, klimwand, een hindernisbaan en rodeostier. Daarnaast zal ook Candy Wendy aanwezig zijn met een snoepkraam!

LET OP; vanwege de huidige corona maatregelen is het vanuit de gemeente niet toegestaan om als ouder/verzorger bij het evenement aanwezig te zijn. U kunt uw kind(eren) op de start van het tijdslot afzetten, en op het einde van het tijdslot weer ophalen. Tijdens het evenement zullen er voldoende vrijwilligers aanwezig te zijn om uw kind(eren) te begeleiden. Een week voor aanvang van het evenement zullen alle aanmeldingen een e-mail ontvangen met instructie voor het afzetten en ophalen. Mocht u vragen hebben hierover, kunt u een e-mail sturen naar media@evenementenoostvoorne.nl

Om het evenement zo veilig mogelijk te organiseren, zal er worden gewerkt met inschrijving op tijdssloten. U kunt uw kind(eren) inschrijven op een van de drie tijdsloten. Het eerste tijdslot is van 18.00 – 19.00(=VOL), het tweede tijdslot van 19.00 – 20.00 (=VOL), en het derde tijdsslot van 20.00 tot 21.00 uur. Inschrijven is dus verplicht, zonder geldige inschrijving is er een geen toegang mogelijk tot het evenement. U vindt het inschrijfformulier verderop deze pagina.

Wij vragen alle deelnemers en ouders zich te houden aan de op dat moment geldende corona maatregelen. 

Helaas is het vanwege de huidige corona maatregelen niet mogelijk om als ouder bij het evenement aanwezig te zijn.

Een impressie