Burchtfeesten op het Dorpsplein

We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid gisteren! Wat een ongelofelijk leuk feest was het! En wat hebben we het getroffen met het weer!

De dag begon met de gezellige braderie en de kinderkleedjesmarkt rondom de kerk. In de middag is een recordaantal van 225 kinderen – na een Zumba warming-up van Mireille – aan de slag gegaan met stoepkrijt. Wat een talenten hebben we toch in Oostvoorne! Ook hebben veel mensen weer genoten van de rondleiding op de Burcht van Oostvoorne.

Aan het einde van de middag genoot iedereen zichtbaar van vrolijke klanken van Muziekvereniging De Volharding en de foodtrucks op het Dorpsplein. En ook in de avond bleef de sfeer er goed in met voor ieder wat wils; snelle rap door Dousleaf, Strow zorgde voor stevige rock, heerlijk meezingen met de Pianoman (en dorpsgenoten) en tot slot dansen op de nummer van Cover the Cage. Het was onmogelijk om stil te blijven zitten en de beentjes gingen als vanouds weer van de vloer tot 23.00 uur.

Nogmaals iedereen bedankt voor de fijne dag en de goede sfeer die we met z’n allen weten te creëren! Wij kijken alweer uit naar het volgende event: de Lampionoptocht op 2 september!

Dit was het hele programma

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Straattekenen

We hebben het record van 200 deelnemers verbroken!
Kijk snel of jij ook op de foto staat bij het Straattekenen!

De Burcht van Oostvoorne

Heeft u de rondleiding gemist?
Lees dan over de geschiedenis op de website van de Burcht.

De feestfoto’s!