Lampionoptocht 100 jaar!
Vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2022

Het eerste weekend van september zal 100ste lampionoptocht van Oostvoorne plaatsvinden! Dit zal groots worden gevierd, verdeeld over 2 dagen. In de loop van de tijd zullen we steeds meer bekendmaken over de inhoud van het programma. Hou daarom goed deze pagina en onze facebook in de gaten.

Voorlopig programma:

Vrijdagavond  2 september 

Versierde tuinen route

Zaterdag 3 september

Lampionoptocht:

  • 18.30 start inschrijving
  • vertrek optocht
  • 22.00 start prijsuitreiking

Na de prijsuitreiking zal de lampionoptocht worden afgesloten met een Licht & Laser show!

Reserveer 2 & 3 september 2022 dus alvast in je agenda!

Hoe kun je meedoen?

De deelname is gratis. Opstellen vanaf 18.30 op het Dorpsplein. De optocht gaat rond 20.00 uur van start. De voorlopige route van de optocht is als volgt: Burg. Letteweg, Stationsweg, Vd Meerweg, Rialaan, Patrijzenlaan, Fazantenlaan, IJsvogellaan, Meeuwenlaan, Zandweg <korte pauze> waar toiletvoorziening aanwezig zal zijn), Van Itersonlaan, Donselaer, Stationsweg, Burg. Letteweg, Dorpsplein, Hoflaan, Hofwei.

Direct na de optocht is er op de Hofwei de prijsuitreiking en afsluiting met muziek en een licht & laser show!

Ook dit jaar wordt de inschrijving digitaal geregeld. Op de avond zelf moet je nog wel met je kar of outfit, of handkar langs de jury op het dorpsplein.
Binnenkort zal online inschrijven mogelijk zijn via deze pagina. Begin dus alvast met het bedenken van je outfit, kar ontwerp of het bouwen van jouw kar!!

De einduitslag 2019

Einduitslag 2019

Foto’s 2018

Nog even wachten...
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec