BuytenLust Festival

Op zaterdag 15 juni zal de 4e editie van het Buytenlust Festival plaatsvinden. De Hofweide wordt van 12.00 in de middag tot 20.00 omgetoverd tot een festival terrein. Met een programma dat bol zal staan van veel activiteiten.

Een festival bedoeld om: Lekker buiten te zijn, elkaar te ontmoeten, luisteren naar gezellige en veelzijdige muziek, eten en drinken en zo nu en dan een glimp opvangen van vrouwe Jacoba van Beieren en haar gevolg.

Lunch en diner
Een authentiek en breed aanbod van foodtrucks, strategisch in een kring rondom de centraal op de Hofweide gesitueerde picknicktafels en banken, opgesteld, zorgen voor een ware eetbeleving om voor lunch en/of diner een vorkje te prikken en te genieten van het veelzijdige, gezellige programma. Met hamburgers, pizza’s, verse frites, wafels, poffertjes, smoothies, ijs goede koffie en licht alcoholische- en frisdranken is er voldoende variëteit om elke maag tevreden te stellen.

Voor de jeugd worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals een draaimolen, air hockey tafels,  de Snoepkoets, met oud-Hollands snoepgoed en de knutselbus, die met schilder- en knutselworkshops en air hockey tafels.

Ook is het gelukt om twee race simulators naar het festival te halen, gedurende de gehele dag, kan er geracet worden in de Red Bull race simulatoren. Voor de jonge race liefhebbers is er een racebaan.

Taxi Buytenlusten oldtimers
Om de bezoekers snel van en naar het festival te brengen, rijdt ook dit jaar weer ‘Taxi Buytenlust’ ritjes door het dorp.

Er is een gezellige food &lifestylemarkt met een breed aanbod van diverse producten en diensten. Uiteraard  worden er ook een groot aantal old timers gepresenteerd. Tijdens het festival zullen er behendigheidswedstrijden worden georganiseerd.

Muziek
Diverse muziekgroepen en bands zullen optreden op het festival. Dit jaar is het gelukt om de platenbus te contracteren en op veler verzoek komt de band Mais weer terug voor een perfect optreden.

De Live muziek van twee podia zullen de lunchen diner muzikaal begeleiden in een perfecte zomers lounge sfeertje, wordt een dansje zeker niet uitgesltoen.

Buytenlust Festival zaterdag 15 juni van 12.00 tot 20.00 locatie Hofweide Oostvoorne.

Blogs

Foto’s

Bekijk hier de sfeerfoto’s van Buytenlust Festival 2018 gemaakt door Flaire Fotografie Oostvoorne

Nog even wachten...
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec