BuytenLust Festival

Het Buytenlust festival vindt plaats tijdens de 2e zaterdag in juni. In 2022 is dat op zaterdag 11 juni. Houdt onze website en Facebook in de gate voor het laatste nieuws rondom de organisatie van deze, en andere evenementen in Oostvoorne

Een festival bedoeld om: Lekker buiten te zijn, elkaar te ontmoeten, te luisteren naar gezellige en veelzijdige muziek, eten en drinken en zo nu en dan een glimp opvangen van vrouwe Jacoba van Beieren en haar gevolg.

Lunch en diner
Een authentiek en breed aanbod van foodtrucks, strategisch in een kring rondom de centraal op de Hofweide gesitueerde picknicktafels en banken, zorgen voor een ware eetbeleving om voor lunch en/of diner een vorkje te prikken en te genieten van het veelzijdige en gezellige programma. Met hamburgers, pizza’s, verse frites, wafels, poffertjes, smoothies, ijs, goede koffie en licht alcoholische- en frisdranken is er voldoende variëteit om elke maag tevreden te stellen.

Voor de jeugd worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals een draaimolen, air hockey tafels, de Snoepkoets met oud-Hollands snoepgoed en de knutselbus, die met schilder- en knutselworkshops present is.

Ook is het gelukt om twee race simulators naar het festival te halen, gedurende de gehele dag, kan er geracet worden in de Red Bull race simulatoren. Voor de jonge raceliefhebbers is er een racebaan.

Taxi Buytenlust en oldtimers
Om de bezoekers snel van en naar het festival te brengen, rijdt ook dit jaar weer ‘Taxi Buytenlust’ ritjes door het dorp.

Er is een gezellige food- & lifestylemarkt met een breed aanbod van diverse producten en diensten. Uiteraard worden er ook een groot aantal oldtimers gepresenteerd. Tijdens het festival zullen er behendigheidswedstrijden worden gereden.

Muziek
Diverse muziekgroepen en bands zullen optreden op het festival. Dit jaar is het weer gelukt om de platenbus te contracteren en op veler verzoek komt de band Mais weer terug voor een perfect optreden.

Live muziek van twee podia zullen de lunch en diner muzikaal begeleiden in een perfecte zomers lounge sfeertje, en een dansje wordt zeker niet uitgesloten.

.

Buytenlust Festival óók voor autoliefhebbers!

Dit geweldige feest voor jong en oud, voor iedereen, wordt gevierd met live muziek, vol op hapjes en drankjes vanuit meer dan 10 foodtrucks, een kleding markt en activiteiten voor de kids. Het 1 daagse festival verwelkomt jaarlijks zo’n 3000 bezoekers.

BuytenLust Festival-Mobiel

Een vast onderdeel van het festival is het BuytenLust Festival-Mobiel.

Waar we de vorige jaren o.a. oldtimerritten en presentaties hebben georganiseerd, zijn er ook spannende behendigheidsproeven onder het motto: Ken uw klassieker.

In aanloop naar de opstelling op het evenemententerrein zullen de klassiekers een leuke rit  rijden over ons mooie eiland.