Buytenlust Festival2018-12-06T16:38:51+00:00

BuytenLust Festival

Met een Hofweide die van ‘s middags tot ‘s avonds bol stond van de activiteiten en zwart zag van de mensen, vierde het Buytenlust Festival 16 juni haar verpletterende derde editie.

Bij de derde editie afgelopen 16 juni waren de weersomstandigheden ideaal voor waar het Festival voor is bedoeld: Buiten zijn, elkaar ontmoeten, eten en drinken in de open lucht en zo nu en dan een glimp opvangen van vrouwe Jacoba van Beieren en haar gevolg.

Lunch en diner
Maar weinig Oostvoornaars gebruikten afgelopen zaterdag de maaltijden thuis. Gecaterd door de strategisch in een kring rondom de centraal op de Hofweide gesitueerde picknicktafels en banken, opgestelde foodtrucks, was het een belevenis om voor lunch en/of diner een vorkje te prikken en de drukte gade te slaan. Met hamburgers, pizza’s, verse frites, wafels, poffertjes, smoothies, ijs goede koffie en licht alcoholische- en frisdranken was er voldoende variëteit om elke maag tevreden te stellen.

Voor de jeugd was er de Snoepkoets, met oud-Hollands snoepgoed en de knutselbus, die met schilder- en knutselworkshops en oud-Hollandse spelen voor de jeugd een aantrekkelijk programma organiseerde. .

Taxi Buytenlust
Ook de golfcaddy die als ‘Taxi Buytenlust’ ritjes door het dorp maakte en aandacht voor de activiteiten op de Hofweide vroeg, was in trek. Zelfs vrouwe Jacoba en heer Frank en hun gevolg gaven zich in hun Middeleeuwse kledij over aan de techniek van de 21ste eeuw. De gezellige food &lifestylemarkt en de presentaties van old timers, Citroëns en oude (race)fietsen waren onweerstaanbaar voor het publiek dat gretig rondjes maakte over de Hofweide.

Muziek
Een DJ reed rond op z’n tuktuk en zorgde op diverse plekken op het festival voor de feestelijke muziek. De live-muziek die gedurende de dag en avond op twee podia lunch en diner muzikaal begeleidde, verleidde sommige bezoekers zelfs tot een dansje en zorgde voor het perfecte zomer lounge sfeertje waar het voor velen zichtbaar genieten was.

Met deze super zonnige derde editie van het BuytenLustfestival is het zomerseizoen ingeluid en wordt er nu al uitgekeken naar de vierde editiet van het BuytenLustfestival

Blogs

Foto’s

Bekijk hier de sfeerfoto’s van Buytenlust Festival 2018 gemaakt door Flaire Fotografie Oostvoorne

Nog even wachten...
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec